Slowpitch ism KNBSB

Op zondag 7 september vond in Hilversum, op de velden van de Hurricanes het Slowpitch- en Recreantentoernooi plaats. Acht teams (4 in elke categorie) speelden gedurende de hele dag in een stralend zonnetje hun wedstrijden.
Hoewel het niveauverschil tussen verschillende teams soms groot was, werd er toch lekker gebald in een gemoedelijke sfeer. Muziek klonk over het terrein en de aanwezige kids konden zich professioneel laten schminken en vermaakte zich prima in het speeltuintje.
Na afloop van de wedstrijden zaten alle teams nog lekker na te genieten op het terras in de zon onder het genot van een glaasje welverdiende prosecco en een heerlijk borrelgarnituur! Een prima afsluiting van een sportieve TOP-dag!
Kijk hier voor de foto’s.

HH_Slowpitch_flyer_07-09_Lo

 

Een gezellig evenement voor de hele familie waar zowel Slowpitch als Recreatief Softbal gespeeld wordt en clubteams uit heel Nederland van harte welkom zijn.

Klik hier voor de flyer van het Slowpitch toernooi.

Klik hier om je als team aan te melden (naar website knbsb).

Regels Slowpitchsoftbal (pdf).

Regels Recreatiesoftbal (pdf)

ps: dit Slowpitch toernooi wordt georganiseerd door de Hurricanes i.s.m. de KNBSB. De datum voor het “eigen” Hurricanes-slooooowpitch  dat we altijd organiseren aan het eind van het seizoen volgt binnenkort.

Slowpitch